Kövess minket:
Eseménynaptár
2019. december
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Megmutatjuk magunkat – Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítás 2019

Megmutatjuk magunkat – Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítás 2019

2019. november 06.

A Szekszárdi Szakképzési Centrum napjával indul a november 12-én, kedden startoló Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítás, mi pedig színes standokkal, interaktív játékos programokkal várjuk az érdeklődőket!

Mivel meglátásunk szerint a pályaorientáció nem a hetedik-nyolcadik osztályos korban kezdődik, ezért a Szekszárdi Szakképzési Centrum napjára, november 12-re már az alsósokat is meghívtuk - persze korosztálytól függetlenül szeretettel várunk mindenkit! 

Hogy mit kínálunk? A kérdés helytálló! Először is: Centrumunk mind a kilenc tagintézménye kint lesz az első napon, s mindegyik iskolánk színes, izgalmas és változatos, nem mellékesen interaktív programokkal, játékokkal, szakmasátorral vezeti be az érdeklődőket a szakmatanulás, a szakmák izgalmas és csodálatos világába.

Abba a világba, amelynek a képzési rendszere most nagy változásokon ment keresztül. Nézzük az első példát a technikumi rendszert. Jövő szeptembertől már mi is így iskolázunk be és ennek köszönhetően öt év után nem egy, hanem kettő – egy szakmai, valamint egy érettségi – bizonyítvánnyal a zsebedben hagyhatod el valamelyik tagiskolánkat. Fontos, hogy szakképző iskolai, három éves képzést ezután is választhatsz, de ha nem vagy biztos abban, hogy mit tanulnál, akkor némely tagintézményünk orientációs osztállyal is vár téged. Az sem mellékes pedig, hogy mindenki, aki szakmát tanul, ösztöndíjban részesülhet.

A pályaválasztási kiállításon a fentiekkel kapcsolatban további részleteket is hallhatsz, emellett pedig végtelenül jól is érezheted magad, mert iskoláink olyan programokkal érkeznek rendezvényre, amelyek bizonyítják: a szakképzés, a szakmatanulás egy izgalmas dolog.

Az általános iskolások mellett az idősebb korosztályra is gondoltunk! A szerdai, november 13-i napon azokat várjuk, akiket érdekel a felnőttoktatás, a felnőttképzés világa! Olyanokat, akik tovább képeznék magukat, vagy éppen új szakmát tanulnának!

A keddtől szombatig (november 12-16.) tartó rendezvény minden napján ott leszünk, keressétek minket bátran!  

A pályaválasztási kiállítás részletes programja

Kapcsolódó képgaléria

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva